!REOPENING!

De kogel is door de kerk! Eindelijk kunnen we met zekerheid zeggen dat de horeca opnieuw zijn deuren mag openen vanaf maandag 8 juni. EIN-DE-LIJK! Het zal niet meteen zoals voorheen zijn, maar we zetten alweer een stap in de richting naar ons normalere leven. Goed nieuws dus!

Wat betekent dit voor TeamChefs?
De afgelopen tijd zijn we steeds bereikbaar gebleven, maar vanaf vandaag starten we ook opnieuw met het inplannen van nieuwe samenwerkingen.

Ook wij hebben ons verdiept in de algemene richtlijnen die werden opgesteld voor een veilige heropstart. Kan jij als horecaondernemer wat hulp gebruiken of ben je niet zeker wat nu wel of niet mag? Ook daarvoor kan je bij TeamChefs terecht. We staan jullie graag bij om op een veilige manier opnieuw van start te kunnen gaan.

Je vreest of je alles op tijd klaar zult krijgen?
De freelancers waarmee we samenwerken staan allemaal te popelen om opnieuw het werkveld te kunnen betreden, dus heb je nood aan een extra mankracht om jou te helpen bij deze voorbereidingen? Dit kan ook vanaf vandaag ingeboekt worden om te starten op vrijdag 5 juni.





Verdere communicatie volgt binnenkort. Voor de rest… heel veel succes met de heropstart en zorg goed voor elkaar! We duimen mee voor jullie!

Tot heel binnenkort,

Reageer

Your email address will not be published.

De koffie staat bijna klaar...